BEDRIJFSPROFIEL

 

Hollimex is in 1980 gestart als roestvast staal leverancier voor de zuivel-, dranken-, voeding- en genotmiddelenindustrie, ook wel de lichte procesindustrie genoemd. In deze industriesector zijn wij zeer actief en uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs. Wij leveren de meest hoogwaardige producten voor bedrijven variërend van kleine bakkerijen en slachterijen tot grootschalige procesindustrieën in zuivel, drank en voeding.

 

Door de jaren heen is er veel veranderd in deze sector. Steeds meer roestvast staal producten en materiaalkwaliteiten worden toegepast. Hierdoor is het leveringsprogramma van Hollimex steeds verder uitgebreid en kwam er steeds meer overlap van producten die ook in andere industrieën worden toegepast. Doordat wij onze voorraad en leveringsmogelijkheden hier verder op hebben afgestemd, zijn wij momenteel in bijna alle industrieën actief en hebben een zeer brede voorraad in diverse uitvoeringen en kwaliteiten. Kleine en grote orders, Hollimex kan het allemaal aan. Wij leveren zelfs regelmatig aan onze grotere klanten, voorraden "af fabriek" en importeren en exporteren jaarlijks steeds meer.

 

Buiten onze kernactiviteit roestvast staal, ook wel roestvrij staal, rvs of inox genoemd, is ons assortiment in de afgelopen jaren ook uitgebreid met producten in ferro en nonferro metalen zoals staal, aluminium, koper, brons, messing en rubber(profielen), kunststoffen en (rvs)slangen. Wij verzorgen ook bewerkingen en maatwerk. Veel van deze werkzaamheden kunnen we in onze eigen service center uitvoeren.

 

Hollimex kan u tegenwoordig dan ook een totaalpakket aanbieden qua leiding- en procescomponenten, constructie- en installatiematerialen, gereedschappen en bewerkingsbenodigdheden.

 

Door onze jarenlange kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een vakbekwame adviseur. Wij denken met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen. Kennis, prijs, kwaliteit, snelle leveringstijden en full service zijn daarbij de uitgangspunten.

  

Hollimex ontzorgend, veelzijdig en totaal!

 

Hollimex bouwt aan de toekomst! Wij luisteren goed naar onze relaties en blijven werken aan betere prestaties van onze producten, diensten en mogelijkheden. Hierbij vinden wij het belangrijk om te innoveren en te investeren in relaties, personeel, automatisering, logistiek en nieuwe producten. Kwaliteit en full-service staan hoog in het vaandel. Bij Hollimex vindt u dan ook voornamelijk producten van gecertificeerde producenten.

 

Steeds meer bedrijven vinden de weg naar Hollimex en ervaren de mogelijkheden en het gemak. Door ons totaalpakket, kennis, bewerkings- en distributiemogelijkheden kunnen wij snel en objectief inspelen op uw behoefte. Hierdoor zijn wij steeds interessanter geworden voor onder andere eindgebruikers, ingenieursbureaus, aannemers, installateurs en pipingcontractors.

 

Hollimex fungeert voor steeds meer bedrijven als Industrial Key Supplier .

 

HOLLIMEX staat voor totaaloplossingen en samen slim ondernemen!

 

Lees verder ....