FINANCIËLE DIENSTEN

 

Voor de financiële afhandeling kan Hollimex ook het nodige voor u betekenen. Deze dienst geeft u veel gemak en is kosten- en tijdsbesparend.

 

Incasso betaling

 

Indien u ons machtigt dan kunnen wij de financiële afwikkeling voor u verzorgen. Wij sluiten met u een schriftelijke overeenkomst, waarna wij in het vervolg na een overeengekomen aantal dagen, vanaf de factuurdatum gerekend, de betaling van uw rekening zullen afschrijven.

 

Betalingskorting

 

Bij incassobetalingen binnen 5 werkdagen vanaf de factuurdatum gerekend krijgt u 1% betalingskorting over het goederenbedrag.

 

Veel relaties van Hollimex maken gebruik van de bovengenoemde opties. Wanneer u vragen heeft over deze dienst of hiervan gebruik wilt maken, dan vragen wij u beleefd uw vragen te stellen of u aan te melden via ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Diverse toeslagen

 

Wij streven naar zo laag mogelijke en transparante prijzen. In deze prijzen zijn geen toeslagen opgenomen voor diverse kosten voor bewerkingen, orderverwerking, betaalkosten, verpakkingsmiddelen en verzending. Deze noodzakelijke kosten berekenen we daarom apart en zichtbaar. Het resultaat voor u is lagere prijzen én bij meerdere artikelen betaalt u niet meerdere keren de toeslag.

Bij Hollimex worden de volgende kosten berekend:

  • Bewerkingskosten. Hieronder vallen bewerkingen zoals zaag-, boor-, las-, slijp- en walswerk.
  • Verpakkingskosten. Hieronder vallen verpakkingskosten van dozen, kratten, planken, pallets en overige verpakkingsmaterialen.
  • Levering- en vrachtkosten. Dit is een vast bedrag per order/aflevering en is afhankelijk van het volume, gewicht en land van aflevering.
  • Kleine ordertoeslag. Is het goederenbedrag onder de € 100,00 dan wordt er een kleine ordertoeslag van € 12,50 berekend. Deze toeslag is om de kosten enigszins te dekken die gemaakt worden voor de administratieve verwerking van orders. Boven de € 100,00 wordt er geen kleine ordertoeslag berekend. 
  • Betaalkosten. Betaalt u via een creditcard maatschappij of onder rembours dan worden de aan ons belaste transactiekosten aan u doorbelast.

 

 

Wat is SEPA, IBAN en BIC? Lees verder ....

 

Betaaltermijnen voor mkb en kleine ondernemers per 1 juli 2017 ingekort! Lees verder ....

 

Hollimex: ontzorgend, veelzijdig en totaal!

 

HOLLIMEX staat voor samen slim ondernemen!

 

 

Lees verder .....