HOLLIMEX - EEN FAMILIEBEDRIJF TROTS OP ZIJN SAMENWERKENDE CULTUUR EN SERVICEGERICHTHEID

 

leverancier voor de zuivel-, dranken-, voeding- en genotmiddelenindustrie!

 

Hollimex is in 1980 gestart als roestvast staal leverancier voor de zuivel-, dranken-, voeding- en genotmiddelenindustrie, ook wel de lichte procesindustrie genoemd. In deze industriesector zijn wij zeer actief en uitgegroeid tot één van de grootste distributeurs. Wij leveren de meest hoogwaardige producten voor bedrijven variërend van kleine bakkerijen en slachterijen tot grootschalige procesindustrieën in zuivel, drank en voeding. Door de jaren heen is er veel veranderd in deze sector. Steeds meer roestvast staal producten en materiaalkwaliteiten worden toegepast. Hierdoor is het leveringsprogramma van Hollimex steeds verder uitgebreid en kwam er steeds meer overlap van producten die ook in andere industrieën worden toegepast.

 

Thans in bijna alle industrieën actief!

 

Doordat wij onze voorraad en leveringsmogelijkheden hier verder op hebben afgestemd, zijn wij momenteel in bijna alle industrieën actief. Kleine en grote orders, Hollimex kan het allemaal aan. Wij leveren zelfs regelmatig aan onze grotere klanten, voorraden "af fabriek" en importeren en exporteren jaarlijks steeds meer.

 

Wij hebben veel en leveren bijna alles!

 

Buiten onze kernactiviteit roestvast staal, ook wel roestvrij staal, rvs of inox genoemd, is ons assortiment in de afgelopen jaren ook uitgebreid met producten in ferro en nonferro metalen zoals staal, aluminium, koper, brons en messing en met rubber(profielen), kunststoffen, pakkingen en (rvs)slangen.

Wij verzorgen bewerkingen en maatwerk. Veel van deze werkzaamheden kunnen we in onze eigen service center uitvoeren. Wij verkopen en verhuren ook gereedschappen.

Hollimex kan u een totaalpakket aanbieden. One-stop-shopping dus.

 

Familiegevoel, vakkennis en servicegerichtheid blijven de basis!

 

Hollimex is een hecht familiebedrijf waarin inmiddels de derde generatie werkzaam is. Door meer dan 40 jaar aan kennis en ervaring zijn wij uitgegroeid tot een vakbekwame leverancier en adviseur. Wij denken met u mee en ontwikkelen samen met u de meest effectieve toepassingen en oplossingen. Kennis, prijs, kwaliteit, snelle leveringstijden en full service zijn daarbij de uitgangspunten.

 

Hollimex ontzorgend, veelzijdig en totaal!

 

Wij vinden het belangrijk om te blijven innoveren en te investeren in relaties, personeel, automatisering, logistiek en nieuwe producten. Kwaliteit en full-service staan hoog in het vaandel. Bij Hollimex vindt u dan ook voornamelijk producten van gecertificeerde producenten.

 

Steeds meer bedrijven vinden de weg naar Hollimex en ervaren de mogelijkheden en het gemak. Door ons totaalpakket, kennis, bewerkings- en distributiemogelijkheden kunnen wij snel en objectief inspelen op uw behoefte. Hierdoor zijn wij steeds interessanter geworden voor onder andere eindgebruikers, ingenieursbureaus, aannemers, installateurs en pipingcontractors.

 

Eén partner

 

U hebt genoeg aan één partner. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat is bevorderlijk voor de communicatie en de efficiency, zeker als het gaat om complexe projecten.

 

HOLLIMEX staat voor totaaloplossingen en samen slim ondernemen!

 

Lees verder ....